Culmea tupeului

O femeie din judetul Suceava a fost pusa in situatia de a fi nevoita sa accepte ca amanta sotului sa locuiasca in aceeasi casa cu ei

Sâmbătă seară, Nicolae Tucaliuc, de 50 de ani, din comuna Siminicea, a ajuns acasă cu o femeie din altă localitate, care avea mai multe genți cu obiecte personale.

Bărbatul, care era beat, i-a spus soției că femeia care îl însoțește este ”o verișoară” și va dormi în aceeași cameră și același pat cu ei doi.

Femeia a luat foc când a auzit ce i-a spus bărbatul și și-a chemat rudele ca să o ajute să o scoată afară pe necunoscută, apoi și poliția locală.

  Individul a sunat la 112 şi a ieşit un scandal monstru,  „verisoara” fiind nevoita sa plece 

În dimineaţa de 7 ianuarie 2018, la ora 08.20, Nicolae Tucaliuc a sunat din nou la 112 pe motiv că poliţiştii care au fost la evenimentul din seara precedentă au răpit-o pe „verişoara” sa, Tatiana Nagâţ. Agenţii ajunşi la domiciliul bărbatului au constatat că acesta se afla iar în stare de ebrietate. Bărbatul făcea scandal, ameninţând că o va omorî pe soţia sa. Din acest motiv el a fost încătuşat şi dus cu o ambulanţă la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava, unde a fost internat.

Tatiana Nagâţ a fost audiată de poliţişti, aceasta negând faptul că ar fi fost răpită de cineva. Ea a povestit că după ce a izbucnit scandalul în familia Tucaliuc a plecat de bunăvoie la o verişoară de pe raza localităţii Siminicea, revenind la domiciliul celor doi soţi în cursul zilei de 7 ianuarie 2018, în jurul orei 12.30, pentru a-şi recupera bagajele pe care le lăsase acolo în cursul serii.

In acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „violenţă în familie”. De asemenea, Nicolae Tucaliuc a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 de lei pentru apelare abuzivă la 112 şi adresarea de injurii conform Legii 61/1991 modificată.

 

Sursa: obiectivdesuceava.ro

Arata mai mult

Articole similare

Close