Pedofilul care a agresat sexual doi copii în Drumul Taberei a fost prins azi dimineața. Revoltator! Este politist!!!

Pedofilul care a agresat sexual doi copii în Drumul Taberei a fost prins azi dimineața. Revoltator! Este politist!!!

Eugen Stan, poliţistul pedofil, a îngrozit o ţară întreagă. Bărbatul a fost prins, luni dimineaţă, iar acum se află la audieri. Bărbatul era activ pe reţelele de socializare, unde avea şi pagină personală deschisă.

Numele pedofilului din Capitală, care a fost filmat vineri dimineaţă agresând doi copii într-un lift, a fost dat publicităţii.


Eugen Stan este poliţistul de la Rutieră, în vârstă 45 de ani, care a agresat cei doi minori. Bărbatul avea profil de Facebook, însă nu era foarte activ şi destul de retras, având numai 15 prieteni virtuali.

Bărbatul a fost găsit în această dimineaţă şi a fost săltat de la birou. Mama băieţelului şi a fetiţei a declarat că e în stare de şoc, după a aflat cele întâmplate cele mai noi informaţii în acest caz halucinant. În trecut, Eugen Stan a fost agent de Poliţie Comunitară, a lucrat la jandarmi, iar acum ocupa funcţia de agent în cadrul Poliţiei Rutiere din Capitală. Agentul este la Brigada Rutieră din 20 august 2010.

În urmă cu trei zile, el a agresat sexual doi fraţi într-un lift dintr-un bloc situat în sectorul 6 al Bucureştiului.Tatăl micuţilor era la serviciu, iar mama lor se afla internată în spital, astfel încât băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija unei persoane apropiată familiei.

Eugen Stan, bărbatul care a abuzat cei doi copii, a fost audiat. Bărbatul ar mai fi fost implicat într-un caz similar în anul 2015. Atunci, agentul de la Brigada Rutieră a agresat trei fete minore. Tatăl uneia dintre acestea a depus plângere la poliţie.

Anul trecut a încercat să violeze o femeie care a făcut scandal la Udriste, la Brigada Rutieră.

Din acest motiv colegii îi spuneau „violatorul”. El a recunoscut că este cel care a atacat în urma cu doi ani două fetițe in lift.

Eugen Stan este polițist de 10 ani.

Ultima testare psihologică a susținut-o în urmă cu doi ani.

 

Sursa foto: cancan.ro

Arata mai mult

Articole similare

One Comment

  1. CUm ? fost depusă plângere pt pedofilie din 2015 și a rămas nesoluționată?Colegii lui știau că a avut o tentativă de viol în cadrul instituției și l-au tolerat așa? Șefii lui știau ce fel de om este și l-au ținut în funcție și în serviciu ? Păi merită toată ierarhia trecuți în rezervă fără nicio remușcare. Alo, ministreasa, marea ministreasă, ia să te văd, ce faci? Faci o reconstituire la tentativa de viol? Te duci să-l mângâi pe cap și să-l pupi ? Asta în condițiile în care polițiști care și-au cerut drepturile sau au prins în off-side pe judecătoarea beată p**a la volan au avut de suferit consecințe ale abuzului așa zisei autorități ! România stat mafiot? Îl contrazice cineva pe Nașul pe care îl au în suflet procurorii și judecătorii ? Acum l-au scos din sufletși au băgat alt Naș pt că sufletul e după cum și cine plătește, e de vânzare !

Close